Om SirWilliam.no

SirWilliam.no er en nettbutikk som selger deler og tilbehør til alle modeller av Jaguar og Daimler, og er etablert for å hjelpe og inspirere Jaguarentusiaster til å leke med hobbyen sin. 

Navnet har vi lånt fra Sir William Lyons, mannen som grunnla Jaguar i 1935 etter å ha startet forløperen Swallow Sidecar Company i 1922.

Vi har avtaler med ledende leverandører som gjør at vi har tilgang til det som finnes på markedet av deler til alle modeller. De delene det normalt går mest av har vi på lager. Er det noe du savner, ta kontakt så lar det meste seg ordne.

I tillegg til å selge via nettbutikken deltar vi på enkelte events i løpet av et år. Da vil det være mulig å forhandsbestille varer som vi tar med og leverer ut på stedet. 

Du som kunde er i sentrum. Vi strever etter at du skal oppleve god service, gode priser, og raske svar hvis du lurer på noe. Målet vårt er at du som kunde etter en handel skal sitte igjen med en følelse av at nå har det blitt litt enklere for deg å leke videre. Har du noen spørsmål eller kommentarer, hører vi gjerne fra deg.

 

SirWilliam.no

Seriøse greier - for moro skyld

 

 

 

 (For ordens skyld. Alt innhold på disse sidene tilhører Petrolhead AS / SirWilliam.no og kan ikke brukes eller kopieres uten vårt samtykke. Alle bilder er gjengitt med tillatelse.)