Frakt/Levering

SirWilliam.no har fastpris på frakt og levering av pakker. 

For pakker inntil 10 kg er fraktprisen kr 129,-

Det er mulig å bestille hjemlevering. Vi praktiserer fastpris på dette også - kr 199,- inntil 10kg

For pakker som veien mellom 10 og 35 kg er fraktprisen kr 229,-

For bedriftspakker inntil 35 kg er fraktprisen kr 289,-

Fastprisene ovenfor gjelder pakker som er innenfor målene 120 x 60 x 60 cm (lengde, bredde, høyde). For pakker som er større enn disse målene beregnes fraktprisen manuelt og individuelt. Likeledes, for pakker som veier mer enn 35 kg beregnes fraktprisen manuelt og individuelt.

Vi tar forbehold om at butikken ikke alltid viser riktig fraktvalg i kassen slik at det i enkelte tilfeller kan påløpe tilleggsbetaling.

Det er mulig å hente selv på vårt lager. Da velger man "Hentes på vårt lager" som fraktmetode. Når bestilling er klar til henting sendes melding på e-post, og da avtaler vi tid for henting. Vi som driver denne butikken har jobb ved siden av, så henting vil i hovedsak bli på kveldstid, eventuelt helg.

Vi vil i løpet av et år delta på samlinger og treff rundt i landet. Da vil vi ha mulighet til å ta med bestilte varer og levere dem ut på stedet, uten fraktkostnad. Dette vil bli annonsert på siden vår i forkant og treffet vil stå som et fraktalternativ i handekurven. Hvis man ønsker slik utlevering, så velger man det aktuelle treffet som fraktalternativ.

For enkelte større varer som dekk og taktrekk vil vi gjennom året kjøre leveringsturer. Det er da mulig å få pakker levert på hjemmeadresse. Målsetningen er at bestillinger levert på slike turer er fraktfritt, men vi må allikevel ta forbehold om at noe frakt kan være nødvendig. Det vil i såfall bli diskutert og beregnet individuelt. 

SirWilliam.no benytter i hovedsak Bring og Posten. Fastprisene nevnt ovenfor gjelder levering på postkontor/post i butikk/pakkeboks. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Du har to ukers frist til å hente pakken din på angitt hentested. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss, i henhold til Postens betingelser. Vi vil i så tilfelle fakturere deg for reelle returfraktkostnader vi må betale pluss et håndteringsgebyr på 85kr.

Ønsker du pakken allikevel må du gi oss beskjed innen 7 dager etter at vi har gitt deg beskjed om returen. Etter dette slettes ordren din, og varene går inn på lager igjen. Returfraktkostnader og gebyr påløper uansett. Ønsker du allikevel pakken påløper i tillegg fraktkostnad en gang til.