Frakt/Levering

SirWilliam.no har fastpris på frakt og levering av pakker. 

For pakker inntil 10 kg er fraktprisen kr 129,-

For pakker som veien mellom 10 og 35 kg er fraktprisen kr 229,-

For pakker som veier mer enn 35 kg beregnes fraktprisen manuelt og individuelt.

Det er mulig å hente selv på vårt lager. Da velger man "Hentes på vårt lager" som fraktmetode. Når bestilling er klar til henting sendes melding på post, og da avtaler vi tid for henting. Vi som driver denne butikken har jobb ved siden av, så henting vil bli på kveldstid, eventuelt helg.

Vi vil i løpet av et år delta på samlinger og treff rundt i landet. Da vil vi ha mulighet til å ta med bestilte varer og levere dem ut på stedet, uten fraktkostnad. Dette vil bli annonsert på siden vår i forkant og treffet vil stå som et fraktalternativ i handekurven. Hvis man ønsker slik utlevering, så velger man det aktuelle treffet som fraktalternativ.

Fastprisene ovenfor gjelder pakker som er under 120 x 60 x 60 cm (lengde, bredde, høyde). For pakker som er over disse målene beregnes fraktprisen manuelt og individuelt.

For enkelte større varer som dekk og taktrekk vil vi gjennom året kjøre leveringsturer. Det er da mulig å få pakker levert på hjemmeadresse. Fraktpris vil da beregnes manuelt og individuelt. 

SirWilliam.no benytter i hovedsak Bring og Posten. Fastprisene nevnt ovenfor gjelder levering på postkontor/post i butikk. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss, i henhold til Postens betingelser. Vi vil i så tilfelle fakturere for reelle fraktkostnader.