Levering

SirWilliam.no bruker Posten/Bring for levering av pakker. Du kan velge mellom ulike alternativer, hvor prisen vil variere avhengig av hvilket alternativ som er valgt. Prisen vil også avhenge av vekt, størrelse og hvor langt varen skal sendes, i henhold til Posten/Brings betingelser. Brings priser kan finnes her: Bring

Det vanligste leveringsalternativet er "Klimanøytral servicepakke". Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss, i henhold til Postens betingelser. Vi må i så tilfelle fakturere for fraktkostnadene. 

Maksimal vekt for Bring er 35 kg. Ta kontakt hvis din bestilling overstiger dette, så finner vi en ordning.

Det er mulig å hente selv på vårt lager. Da velger du "Hentes på vårt lager" som fraktmetode. Ta kontakt etter at du har gjennomført bestillingen, så avtaler vi en tid for henting. Vi som driver denne butikken har jobb ved siden av, så henting vil bli på kveldstid, eventuelt helg.

Vi vil i løpet av et år delta på enkelte samlinger og events rundt om. Da vil vi ha mulighet til å ta med bestilte varer. og levere dem ut på stedet, uten frakt. Dette vil bli annonsert på siden vår i forkant. Hvis du ønsker slik utlevering, så ber vi om at du velger "Hentes på vårt lager" som fraktalternativ, og - Viktig! - tar kontakt med oss slik at vi er sikre på å få med varene.