Powerlite Startmotorer og Dynamoer

Powerlite er merkenavnet for den unike porteøljen med startere og dynamoer til klassikere, konkurransebiler og kit cars. Powerlite er produsert i England av selskapet Eurolec Components, og hver eneste enehet er konstruert, testet og bygget av Eurolec til høyeste mulige krav. Eurolec Components er et familidrevet selskap som har over 50 års erfaring med roterende elektriske komponenter. Det startet som et selskap som fabrikkoverhalte komponenter og har utviklet seg og tilpasset forretningsmodellen kontinuerlig i tråd med markedsbehov og ikke minst kundebehov der grunnverdiene med høy kvalitet og enestående kundeservice forblir kjernen i virksomheten. 

Eurolec legger hele sin arv og erfaring i hver enkelt Powerlite-enhet som de produserer. Merket Powerlite ble etablert på tidlig 2000-tall og har blitt et ledende merke av høykvalitetsprodukter. Det nyter stor tillit i hele industrien, fra topp racing team som Radical og prestisjemerker som Aston Martin og Jaguar til mindre verksteder og den enkelte bilentusiast. 

SirWilliam.no er stolte av å representere Powerlite i det norske markedet. Det de står for passer nært med våre egne verdier og målsetninger og vi står bak disse produktene 100%.

Alle Powerlite produkter kommer med 3 års garanti mot produksjonfeil med unntak av alle Dynalite produkter som har livstidsgaranti. Se forøvrig våre salgsvilkår.