Sandnessjøen - Nord-Norge treffet 2019

SirWilliam.no reiser til Nord-Norge treffet 2019 i Sandnessjøen. Vi hekter på en henger og tar med oss - fraktfritt - de delene dere måte ønske å bestille! Vi ber om at bestillingene er oss i hende senest søndag 4/8 for å sikre at vi får det med. MERK: Taktrekk har lengre leveringstid - vi må ha bestillingen senest søndag 28/7!

Vi kjører fra Stavanger allerede 18/8 og er på Østlandet frem til kvelden 22/8. Første etappe går til Østfold via E39/E18 - Vestfold og Oslo. Det vil være mulig å avtale levering / henting i Oslo området fra og med kvelden 18/8 til  21/8.
 
På ettermiddagen 22/8 kjører vi E6 fra Oslo nordover mot Trondheim. Målet for kvelden er Stjørdal-området. 
 
23/8 blir det sluttspurt og vi legger avgårde i 10-tida og regner ankomst i Sandnessjøen i 1730-tida. 
 
Så blir det et par kjekke Jaguardager før vi må forlate Sandnessjøen relativt tidlig på søndag 25/8 for å rekke hjem i tide… Endelig rute sørover er ikke bestemt, men de to hovedmulighetene er via Oppdal, Otta og over Sognefjellet, via Voss og Hardanger til Stavanger eller ytre veien, om Molde, Ørsta/Volda, Bergen og sørover til Stavanger.
 
De endelige trasevalgene blir lagt avhengig av hva dere kunder ønsker og trenger av deler! Det er nemlig mulig å påvirke ved å bestille! 
 
Ta gjerne kontakt for mer informasjon!